subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na neefikasan meč i tip kvote 2,10

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica 4. kola nemačke 2. Bundeslige u kojoj će St. Pauli ugostiti Nurnberg.

St. Pauli se nakon tri odigrana kola nalazi na 9. poziciji, ima ukupno 4 osvojena boda, a do sada je ostvario 1 pobedu, 1 remi i 1 poraz.



Nurnberg na svom kontu takođe ima 1 pobedu, 1 remij i 1 poraz, te ukupno 4 poena, ali se zbog nešto slabije gol razlike trenutno nalazi na 11. poziciji.

Međusobne utakmice: St. Pauli – Nurnberg (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ove dve ekipe, trebalo bi napomenuti da u poslednje 4 godine ni St. Pauli ni Nurnberg nisu bili previše raspoloženi za napadački fudbal. Na ukupno 7 utakmica, odigranih tokom tog perioda, mreže su se zatresle svega 9 puta, što nam daje prosek od 1,2 gola po meču.

Za nastavak neefikasnost niza i još jedan prolaz tipa “0-2“, koji je između maja 2016. i maja 2020. godine bio redovna pojava, nudi se kvota 2,10.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje