petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U Atletiku veruju u „čudo“

Real Madrid je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige Šampiona pred svojim fanovima ubedljivo savladao gradskog rivala, Atletiko Madrid sa 3:0 i tako „jednom nogom“ se plasirao u veliko finale.

Međutim, u taboru „Jorgandžija“ ne gube nadu i smatraju da je u fudbalu sve moguće, kao i da će dati sve od sebe u revanš utakmici.

„Očekuje nas još jedan duel. Mnogi misle da je nemoguće da se plasiramo u finale, ali ja ne delim njihovo mišljenje, možemo da se vratimo. Fudbal je jedinstven sport, mogu da se dogode neverovatne stvari, i zbog toga verujemo da možemo da prođemo dalje. Daćemo sve od sebe u revanšu, moji igrači znaju da to mogu“, rekao je Diego Simeone, trener ekipe Atletiko Madrida.

„U fudbalu nikada ne znate šta će se dogoditi, to je lepota ovog sporta. Nemojte prerano nas otpisivati, setite se samo ekipe Paris Sen Žermena. Želimo da igramo ponovo u finalu i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo. Nećemo se predati“, poručio je vezni fudbaler „Jorgandžija“, Koke.

Revanš utakmica između Atletiko Madrida i Real Madrida igra se 10. maja na stadionu „Vicente Calderon“ sa početkom od 20:45.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje