četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

U derbiju Asturije, domaćin oslabljen neigranjem sedmorice igrača!

Danas nas od 18:30 očekuje derbi susret španske regije Astruja, gde se sastaju Real Oviedo i Sporting Gijon.

Domaći sastav nije najbolje počeo novu sezonu, oni su na poslednjem mestu druge lige Španije sa 2 boda, tačnije dva puta su odigrali nerešeno (1:1 Ferrol na domaćem terenu i 0:0 u gostima protiv Levantea) uz dva poraza (protiv Tenerifa 1:0 i Burgosa 1:0). Ono što je do sada evidentno jeste jako mali broj golova na mečevima ovog tima. Danas neće moći da računaju na sedmoricu igrača, to su defanzivac Ahijado (1u/0g/0a) i Tarin (0u/0g/0) veznjaci Camarasa (3u/1g/0a), Santi Cazorla (0u/0g/0a), Colombatto (1u/0g/0a) i napadač Alemao (3u/0g/0a).

Što se tiče gostiju, ekipe Sporting Gijon, oni su do sada osvojili šest bodova, imaju dve pobede i dva poraza, uz gol razliku 5:5, slavili su na domaćem terenu protiv Burgosa 2:1 i Mirandesa 3:0, uz poraze u gostima od Valjadolida 2:0 i Ferrola istim rezultatom. Za današnji meč nećemo moći da računamo na Gio Zarfina (0u/0g/0a) koji nije igrao ove godine.

Mišljenje urednika: Derbi susret koji je jako važan za navijače oba kluba verovatno će nam opet doneti tvrd meč kakav po tradiciji igraju ovi timovi, gosti zbog kompletnijeg sastava i nešto bolje forme jesu blagi favoriti i svakako možete pokušati sa nekom kombinacijom igara na njih, ali smo se mi ipak opredelili za golove i predlog I0-1&II0-2 po kvoti 1,45. Ukoliko pak jurite neku igru na konačan ishod, igra X2&0-3 gola plaća se kvotom 1,85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje