sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku postižu skoro 5 golova po meču!

Ove srede, sa početkom od tačno 12 sati, odigraće se utakmica 18. kola japanske J1 League u kojoj će se sastati G-Osaka i Nagoya.

G-Osaka se uoči ovog meča nalazi na 9. poziciji, što je praktično sam centar tabele, a na svom kontu ima 26 poena te skor od 8 pobeda, 2 remija i 6 poraza.Nagoya, sa druge strane, ima 30 bodova i zauzima 4. mesto na tabeli, jer je u dosadašnjem toku sezone ostvarila 9 pobeda, 3 remija kao i 4 poraza.

Međusobne utakmice: G-Osaka – Nagoya (www.flashscore.com)

Ako su međusobni susreti Gamba Osake i Nagoye po nečemu poznati, onda su to definitivno golovi. Na poslednjih 9 utakmica imali smo priliku da vidimo čak njih 43, što nam daje prosek od skoro 5 golova po meču.

Zahvaljujući njihovoj efikasnosti, svaki put su bili dobitni tipovi “GG“ (1,65), “3+“ (1,80) i “4+“ (3,05), pa samim tim i “GG3+“ (2,05) i “GG4+“ (3,25). Šta vi mislite, hoće li japanski prvoligaši nastaviti niz efikasnih okršaja ili ćemo konačno videti 0-2 gola?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje