utorak, 27. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA statistički tip – asistencije

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Murray (Denver) 8.5- @1.90, 9.5- @1.50, 8ast

Jamal Murray kao i ceo Denver igra fenomenalno i vezao je 4 partije zaredom u kojima je imao 10 ili više asistencija. Takav preformans nije imao nikada ne u ovoj sezoni, nego u čitavoj karijeri (čak ni na koledžu).

Prosek asistencija u Plejofu kroz sezone: 4.7, 6.6 i ove 7.1.

Ovo je bukvalno statistički tip gde idemo na kartu da neće imati 5 vezanih mečeva sa 9 ili više asistencija.

Primera radi, ove sezone je imao samo 2 meča gde je vezao 9 ili više asistencija.


Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje