petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 21-07-2022!

Još jedan nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Večeras će se od 21:30 na stadionu Víkingsvöllur domaći Vikingur inače prvak Islanda će dočekati šampiona Velsa – ekipu TNS.

Vikingur je u prethodnom evro meču koji je igrao u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona protiv švedskog Malema, pokazao da je tim igra odličan napadački fudbal, a u dva meča su uspeli čak 5 puta da zatresu mrežu šampionu Švedske. Na domaćem terenu odigrali su 3:3, a potom su u domaćoj ligi odigrali jako dobar meč i savladali ekipu FH 3:0 i sada su na šest bodova od prvog mesta i trudiće se do kraja sezone da ponove uspeh iz prošle sezone i dođu do nove titule. Napadačka trojka Agnarson, Hansen i Ingason su udarna snaga tima, a formacija tim 4-3-3 garantuje ofanzivu i efikasnu igru u svakom meču.

Za danas nemaju bitnih izostanaka u timu, jer će izostati samo A.Gudjohsen (0u/0g/0a).

Ekipa TNS je šampion Velsa, posle dosta uspešnog pripremnog perioda, koji su doduše okončali porazom od Larnea, ispali su od prvaka Severne Irske – ekipe Linfielda, posle pobede u prvom meču 1:0, poraženi su u drugom meču 2:0 posle produžetaka. U oba meča tim TNS-a je prikazao da je borben tim, koji dosta polaže na fizičku snagu i skok igru, ali ne i preteran kvalietet kada se radi o ofanzivi. Tim je u odnosu na šampionsku sezonu napustio jedan od startera Robles (30u/2g).

Za danas će u timu faliti četvrti strelac tima iz prošle sezone štoper Blaine Hudson (21u/6g)

Zaključak: Vikingur je tim koji igra zaista lep i otvoren fudbal koji gledaoci vole da gledaju, protiv favorizovanog Malema su uspeli da pokažu da mogu da igraju sa ekipama na mnogo većem nivou, a danas im u goste svakako dolazi tim koji nije ni blizu tog nivoa, ali koji će pružiti otpor i borbenost na visokom nivou, po nama to neće biti dovoljno da TNS izbegne poraz, a naš predlog je pobeda domaćina po kvoti 1,82.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje