petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga konferencija 2022/23: Gzira – Radnički Niš (najava utakmice)

Gzira će da ugosti Radnički večeras od 19 časova u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Klub sa Malte je svoje evropske kvalifikacije započeo protiv ekipe Atletic Escaldes iz Andore, koju je u dvomeču pobedio tek nakon produžetaka u drugoj utakmici. Sa druge strane, Radnički evropsku sezonu startuje večeras na Malti.

Treba istaći da je Radnički imao najteži mogući raspored na početku Superlige Srbije, gde su igrali protiv Crvene Zvezde i Partizana, a protiv crno belih su pokazali da mogu da igraju fenomenalan fudbal i sigurno im neće manjkati samopouzdanja večeras.

Kada je reč o klubu iz Niša, imali su nekoliko odlazaka, a svakako je najznačajniji odlazak Stefana Mitrovića u Crvenu Zvezdu, a ne treba umanjiti ni odlaske Nikole Stankovića, Ognjena Bjeličića, Nikole Vujadinovića, itd. Doveli su i nekoliko domaćih pojačanja, kao što je u pitanju slučaj i gotovo svake sezone.

Kao i većina klubova, Gzira ima i stranaca, a upravo su oni jedni od oslonaca u ekipi, te bismo istakli centarfora rodom iz Brazila po imenu Maxuell Samurai, kao i Jeffersona, koji je takođe brazilski centarfor.

Interesantno je da su se ove dve ekipe sastale pre 4 godine u kvalifikacijam za Ligu Evrope, i to u prvom kolu, a tada su Nišlije bile bolje rezultatom 5:0. Ovde očekujemo jednu utakmicu na kojoj će se Radnički mnogo pitati, a kao sasvim solidna opcija deluje nam predlog „X2&0-3“ po kvoti 1.58.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje