petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 29-07-2022!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas se od 17:30 igra susret 4.kola Bugarske Prve lige, a sastaju se Hebar i CSKA 1948.

Ono što je prva bitna informacija tiče se mesta odigravanja utakmice, meč će se igrati u Sofiji, na stadionu Levskog, jer stadion Herbar u gradu Pazardzhik ne ispunjava uslove za prvoligaški fudbal.

Ekipa Hebar je novajlija u ligi, oni su u dosadašnja tri kola pobedili Botev iz Plovdiva u prvom kolu iskoristivši probleme unutar kluba Boteva 0:1, potom su poraženi u dva naredna meča od Septemvria 1:3, kao i od Lokomotive Plovdiv 2:1. Oni su za novu sezonu doveli dosta stranih igrača, ali za sada dosta njih nije zaigrao zbog administrativnih razloga, za danas je potvređeno da je napadač Aderinsola Habib Eseola dobio radnu dozvolu i da će zaigrati, on je pre igrao za ukrajinsku Vorsklu, a najbolje partije pružao je u Kairatu u sezoni 2019. kada je na 27 mečeva postigao 19 golova uz 5 asistencija i bio najbolji strelac lige Kazahstana. Takođe golman Khadim N’Diaye je sredio papire i biće u postavi. Ostali stranici su još uvek na čekanju i ne postoji zvanična informacija da li će biti u sastavu ili ne, svakako i da igraju nisu imali vremena da se uigraju i stvore timsku koheziju.

Izostanci: Ivailo Mihajlov (2u/0g – sredina terena – prošle sezone 34u/5g)

Što se tiče ekipe CSKA 1948 pod vođstvom bivšeg bugarskog reprezentativca Ljubomira Peneva igraju zaista dobar fudbal, oni su u prva tri kola bez poraza, jedan pobeda i dva remija, uz gol razliku 4:3. Savladali su favorizovani Levski 1:0, da bi potom odigrali 1:1 u gostima kod Pirina, a potom i 2:2 sa šampionom Ludogorecom, sa dve najbolje ekipe u ligi ostali su neporeženi i ukupno uzeli 4 boda i tako pokazali da su na jako dobrom putu da naprave dobar rezultat ove sezone. Za danas nemaju problem sa izostancima, registrovana su i pojačanja tako da će biti kompletni pred ovaj meč.

Mišljenje: Heber je novajlija u ligi čiji će najveći uspeh biti izboren opstanak, uigravanje tima je zakasnelo, pojačanja takođe, pa trenutno CSKA 1948 deluje mnogo ozbiljnije, a rezultati protiv najjačih timova lige pokazuju da su pred ovaj meč koji će se pritom igrati na neutralnom terenu u gradu gosta, prednost koju će CSKA umeti da iskoristi, naš predlog je igra X2&2-5 gola po kvoti 1,55!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje