petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 30-11-2022!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.

Rubrika za 29.11.2022. POGODAK


Večeras nas očekuje rasplet u Kolumbiji, a meč koji smo mi odabrali kao utakmicu dana, jeste poslednji duel A grupe gde će Junior odigrati protiv ekipe Deportivo Pereira, meč počinje od 02:35.

Što se tiče ekipe Junior oni su u ovoj finalnoj rundi razočarali svoje navijače i do sada su osvojili samo jedan bod u pet mečeva, imaju 1 remi i 4 poraza i gol razliku 5:9. Na domaćem terenu imaju skor 0 pobeda i 2 poraza uz gol razliku 2:4. Veliki problem za ovaj tim što ističu i mediji u Kolumbiji jesu godine tima, naime tim ima dosta bitinih igrača koji imaju od 34 do 39 godina, pa je gotovo nemoguće da igraju u ritmu protiv dosta mlađih timova sa kojima se susreću i svi ističu upravo ovo kao ključni problem. Upravo iz tog razloga danas se očekuje da tim bude izmenjen i da šansu dobiju igrači sa manje iskustva, na spisku igrača za ovaj meč nema defanzivca Ariasa (35u/0g/0a), O. Albornoz (24u/1g/1), nema ni veznjaka F. Hinestroza (30u/3g/3a), N. Castrillón (24u/0g/1a), H.Martinez (11u/0g/0a), Y. Cabrera (32u/0g/5a jedna od tri najbolja asistenta tima), N. Deossa (16u/2g/0a), u napadu nema F. Uribe (14u/4g/3a)

Ekipa Deportivo Pereira će u slučaju pobede, a ukoliko Milionarios na gostovanju Santa Feu ne pobedi ( a i Santa Fe je u igri jer ima osam bodova), prvi na tabeli i ide u veliko finale prvenstva. Deportivo Pereira je na 2.mestu sa skorom 3 pobede i 2 poraza i sa gol razlikom 11:9. Na gostovanjima imaju učinak od dva poraza i gol razliku 0:3. Velika šansa za ovaj tim da se nađe u finalu lige sa prvakom druge grupe, ali za to će morati da odigraju najbolji meč u gostima u ovoj mini ligi i da slave pobedu, tako da se očekuje maksimalna motivacija kod igrača ovog tima.

Mišljenje urednika: Iako Deportivo Pereira nema pobedu na strani i da su sve svoje bodove uzeli na domaćem terenu, smatramo da motivacija i činjenica da su na svom terenu slavili protiv Juniora 4:3, mogu da ih poguraju do pobede i borbe za trofej, ali iz opreza ćemo se opredeliti za jednu vrlo čudnu kombinaciju koju ne igra puno kladioničara, a to je igra 12&2+ (pobeda domaćina ili gosta uz 2 i više gola) jer smo mišljenja da ovde remija neće biti zbog činjenice da će domaćin biti rasterećen dok će gosti morati da jure samo pobedu, a često kad jurite pobedu, često ostanete i bez boda, kvota na ovaj predlog je 1,70!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje