petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 29-11-2022!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas se od 21 sat u okviru Italijanske Serije C – Grupa B igra susret između ekipa Recanatese i Reggiana.

Domaći tim se nalazi na 13.mestu, a do sada su od potencijalnih 45 uspeli da osvoje samo 15 bodova, imaju skor 3-6-6 i gol razliku 10:15. U prethodnih nekliko mečeva šarena forma i dva poraza uz po jedan remi i pobedu. Najveći problem današnji domaćin ima sa postizanjem golova, pa su tako do sada postizali prosečno samo 0.4 gola po meču.

Za danas će im faliti sledeći igrači Francis Gomez, Guido Marilungo, Federico Pacciardi, Damian Giampaolo

Što se tiče Reggiane, oni su trenutno vodeći tim lige, sa učinkom od 9 pobeda, 3 pobeda i 3 poraza uz gol razliku 22:11. Na gostovanjima imaju učinak od 3 pobede, 2 remija i 2 poraza i gol razliku 7:8. Oni su takođe tim koji ima problema sa golovima kada igra na strani, pa prosečno pada tek nešto malo preko 2 gola po meču, dok postižu tačno 1.

Za danas će im faliti pet igrača Manual Nicoletti, Luc Cigarini, Andrea Hristov, Davide Gugliamotti, Paolo Rozzio

Mišljenje urednika: Smatramo da nas očekuje tvrd meč u kojem će gosti pokušati da nastave niz uspeha i učvrste se na prvom mestu, ali svakako da im domaćin neće olakšati, pa je po nama pravi izbor X2&0-2 gola po kvoti 1,83!

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje