petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Vardara pa do Triglava (najave i predlozi)- 3. i 4. mart 2018!

Nastavkom sezona u svim ligama i kod nas se javljaju noviteti, rešili smo da ponovo uvedemo vikend rubriku koja će izlaziti na sajtu petkom ili subotom (u zavisnosti od toga kada počinje prvi meč), a biće posvećena ligama nekadašnje Jugoslavije. Naime, pokušaćemo da iz kola u kolu izvučemo po jedan meč koji iz nekog razloga smatramo dobrim za klađenje (zbog izostanaka, tradicije, forme, saradnje…) i to iz sledećih liga: Super i Prva liga Srbije, 1. i 2. HNL liga Hrvatske, Premier liga BIH, Prva Slovenačka liga, Prva liga Makedonije i Prva liga Crne Gore. Broj parova će varirati od kola do kola, a početkom svih liga, pokušaćemo da po kolu u ovoj rubrici bude šest parova, iz svake zemlje po jedan. Nadamo se da ćemo biti uspešni na vaše i naše zadovljstvo:

Prvenstvo Bosne i Hercegovine

Meč koji smo izabrali iz Bosne i Hercegovine igra se u  subotu od 14:30, a sastaju se Čelik iz Zenice i Mladost Doboj Kakanj, domaći tim se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak dok su gosti na 3 boda od mesta koje vodi u mini ligu za šampiona (igraju prvih 6 na tabeli), ipak igraće se u Zenici, a gde domaći tim ima skor 4-1-5 (u gostima 0-0-10), dok je Mladost u gostima 1-3-6, a od nastavka sezone već su poraženi od Slobode iz Tuzle u gostima koja je mesto iznad Čelika. PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&0-3 (kvota 1,60)


Srbija Super liga

Dule iz Srbije koji nas je privukao u ovom kolu je meč koji počinje u subotu od 17 časova, gde se u Lučanima sastaju domaća Mladost i ekipa Spartaka iz Subotice. Domaći tim je u nastavku prvenstva doživeo dva poraza, od Partizana dosta nesrećeno 1:2 iako su bili bolji veći deo utakmice, dok su na gostovanju Javoru poraženi 3:0. I dalje su u borbi za plejof mesto ali im je ono sada udaljeno 7 bodova. Gosti su odigrali dva ekstra zanimljiva meča, ali su takođe poraženi u oba 3:4 na gostovanju Napredku i 1:2 od C.Zvezde na domaćem terenu. Oba tima u ofanzivnom delu tima imaju igrače koji mogu da postignu golove i generalno ovi delovi tima deluju dobro u fazi napada. U prvom delu sezone bilo je 4:4. PREDLOG za KLAĐENJE: GG (kvota 1,75)


Prva liga Crne Gore

Što se tiče utakmice iz Crnogorskog prvenstva, ona je na programu u nedelju od 14 časova ,a u Pljevljiva se sastaju domaći Rudar i ekipa Dečića. Rudar kao i najčešće do sada pruža jako dobre partije na svom stadionu, gde moraju da nastave sa slavljima kako bi izbegli borbu za opstanak, sa druge strane stiže im već prežaljeni Dečić, koji je poslednji na tabeli, a u gostima je osvojio samo 3 boda od mogućih 30. Što se tiče tradicije Rudar na 20 vezanih mečeva na svom stadionu nije poražen od Dečića (15 pobeda i 5 remija). PREDLOG za KLAĐENJE: 1 (kvota 1,50)


Prva liga Slovenija

Što se tiče Slovenačke Lige, izbor je pao na poslednji meč koji je na programu u nedelju od 16:55, a sastaju se ekipe Gorice i Olimpije. Domaći tim nalazi se na 6.mestu od 10 ekipa i ima skor 7-2-9. Na domaćem terenu su ove sezone polovični 4-1-4. Kada su domaćini prosečno pada 2,67 gola po meču. Olimpija se bori za titulu sa ekipom Maribora, a trenutno zaostaju jedan bod i imaju skor 13-4-2, što se gostovanja tiče skor je 4-3-2 i gol razlika 11:6, sa prosekom 1,8 gola po meču na gostovanjima su najnefikasniji tim lige. Od prethodnih 8 mečeva na stadionu Gorice, Olimpija je poražena samo jednom, a nikada nije bilo preko 3 gola. PREDLOG za KLAĐENJE: X2&0-3 (kvota 1,70)


Nadamo se uspešnom vikendu što se tiče fudbala u regionu i da će veliki broj predloženih parova i igara doneti dobitke svakome kome isprati. Podsećamo vas da predlozi predstavljaju mišljenje urednika, da nisu sigurni i da ih igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje