ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Formula 1: Velika nagrada Velike Britanije – Predlog za klađenje

Automoto sport nije sport na koji se treba kladiti u kontinuitetu, jer je zaista teško pogoditi. Ipak, sa vremana na vreme se pojavi neka trka na kojoj je sve tako evidentno, da čovek prosto ne može da odoli.

Danas je takva situacija. Danas se vozi trka za Veliku nagradu Velike Britanije na legenradnom Silverstonu. Vozač koji je nama zapao za oko je Maks Ferštapen iz Red Bula.

Neverovatno je kako je za tako mali period Red Bul uspeo da uguši apsolutnu dominaciju Mercedesa. Ono što Red Bul i Maks Ferštapen rade u prethodnih par trka je za svako divljenje. Dominirali su u Austriji, sada dominiraju u Velikoj Britaniji. Pol pozicije se nižu kao od šale, i zaista mi ne vidimo šta bi danas moglo mladog Holanđanina da zaustavi na putu ka novom trijmfu.

Tokom svih treninga i kvalifikacija je pokazao da ima bar sekundu, ako ne i više prednosti u odnosu na Hamiltona. To je za Formulu 1 ogromna prednost. Ključni detalj će biti start trke, koji je Ferštapen već juče apsolvirao, jer je u toj kvalifiacionoj sprint trci krenuo kao prvi i bez problema se odbranio of Hamiltona.

Kvota možda nije neka, ali za neki dubl može da se iskoristi.

Predlog za klađenje: Pobeda Ferštapena 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje