petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Velike promene na Old Trafordu!

Novoformirana „Superliga“ je pred raspadom, odnosno nakon što je Mančester Siti podneo oficijalan zahtev za istupanje iz iste, očekuje se da njegovim „stopama“ krenu i – Mančester Junajted, Čelzi, Barselona, Atletiko Madrid…

Pritom, usled novonastale situacije velike promene dešavaju se na Old Trafordu, gde je Ed Vudvord podneo ostavku sa mesta izvršnog direktora Mančester Junajteda! On će oficijalno napustiti engleskog velikana na kraju kalendarske 2021. godine, nakon 16 godina provedenih u klubu.

„Izuzetno sam ponosan što sam služio Mančester Junajtedu i čast mi je bilo raditi u najvećem svetskom fudbalskom klubu u poslednjih 16 godina. Klub je dobro pozicioniran za budućnost i biće teško otići na kraju godine. Čuvaću uspomene iz svog vremena na Old Trafordu, u periodu kada smo osvajali Ligu Evrope, FA kup i Liga kup. Uložili smo više od milijardu funti u tim tokom mog boravka ovde i posebno sam oduševljen napretkom koji su igrači postigli pod oštrim vođstvom Ole Gunara Solskjera i njegovog trenerskog tima u poslednje dve godine“, istakao je Vudvord.

Za veliku većinu simpatizera „Crvenih Đavola“ ovo je sjajna vest, jer su u brojnim navratima iskazivali svoje nezadovoljstvo Vudvordovim radom (pre svega transfer politikom) godinama unazad i tražili njegovu ostavku.

Pritom, pojedini novinari sa Ostrva navode da bi usled najverovatnije „propasti“ Superlige, porodica Glejzer (koja je vlasnik engleskog giganta) mogla u narednom periodu „da proda“ Mančester Junajted!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje