četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Za 7. trijumf u nizu se nudi kvota 2,20!

Sa početkom od tačno 12 časova na programu je utakmica 12. kola iračke Super League u kojoj će snage odmeriti Al Simawa i Al Kahraba.

Al Simawa se nakon jedanaest kola nalazi na 18. poziciji, na svom kontu ima 9 bodova, a do sada je ostvarila 2 pobede, 3 remija i 6 poraza.

Al Kahraba, sa druge strane, zauzima 12. mesto na tabeli i to sa 14 osvojenih poena, dok iza sebe ima skor od 3 pobede, 5 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Al Simawa – Al Kahraba (www.flashscore.com)

Iako razlika u učinku i plasmanu na tabeli ova dva tima nije velika, zbog čega su kvote na konačan ishod dosta ujednačene, trebalo bi napomenuti da je na njihovim međusobnim susretima mnogo više uspeha imala Al Kahraba.

Današnji gost nije pretrpeo niti jedan poraz na ukupno 8 odigranih utakmica, dok je na svakoj od poslednjih 6 uspeo da trijumfuje. Ukoliko mislite da će se taj niz nastaviti, tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,20.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje