petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljiv duel u drugoj ligi Španije “preti“ da nam donese kvotu 5,90!

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 39. kola španske LaLige2 u kojoj će snage odmeriti Mallorca i Alcorcon.

Mallorca se uoči današnjeg duela nalazi na 2. poziciji sa ukupno 72 boda (21 pobeda, 9 remija i 8 poraza), dok Alcorcon na svom kontu ima 42 osvojena boda (11 pobeda, 9 remija i 18 poraza) te sada zauzima 17. mesto na tabeli.

Do kraja regularnog dela sezone ove dve ekipe će odigrati još po četiri utakmice, uključujući današnju, a sudeći po stanju na tabeli bodovi će biti nešto potrebniji gostima. Domaćin teoretski može da se domogne liderske pozicije, ali i da ostane bez direktne promocije u elitni rang, mada je za oba scenarija verovatnoća mala zbog razlika u bodovima i međusobnih okršaja. Sa druge strane, Alcorcon ima samo 1 bod više u odnosu na vrh zone za ispadanje, kao i 2 boda više od pretposlednjeg mesta te će im kraj sezone biti od velikog značaja ukoliko žele da ostanu u ligi.

Međusobne utakmice: Mallorca – Alcorcon (www.flashscore.com)

Baš zbog te činjenice su nam, ionako zanimljivi, rezultati sa međusobnih susreta Mallorce i Alcorcona postali još zanimljiviji. Naime, španski timovi su razmenili po 3 boda u sezonama 2015-16, 2016-17 i 2018-19 (svaki put rezultatom 1:0 ili 2:0), da bi na prvom ovosezonskom meču slavila Mallorca i tako prekinula niz pobeda domaćih timova.

Ukoliko između ovih timova postoji neki vid saradnje, danas je došao red na pobedu gostujućeg tima, tj. Alcorcona, za šta se nudi fantastična kvota u visini od oko 5,90. Pored toga, trebalo bi obratiti pažnju i na duplu šansu “X2“ (2,15), kao i na kombinaciju “2&0-2“ koja se plaća kvotom 9,00. Za šta god se odlučite želimo vam mnogo sreće!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Pete Linforth from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje