petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljive kladioničarske informacije vezane za englesku Premijer ligu

Ovog vikenda za vas smo spremili neke od statističkih nizova koji su vezani za današnje utakmice engleske Premijer lige koje počinju od 16 časova po našem vremenu.

Svonsi je izgubio na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru lige, dok je tip 3+ bio prolazan takođe na 6 od 7 poslednjih utakmica Svonsija u okviru prve lige Engleske. Očekujemo li danas over i pobedu Midlzboroa?

Hal je izgubio na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru Premijer lige, pritom, Vest Hem je slavio na poslednjih 5 utakmica pred svojim navijačima protiv Hala u okviru svih takmičenja. Hoće li slaviti i danas? Hal nije uspeo da dođe do pogotka na poslednja četiri gostujuća meča u okviru lige.

Votford je gubio na poluvremenu i na kraju na poslednja tri gostujuća meča u okviru prvenstva, gde je pritom primio najmanje 2 gola na svakom meču. Hoće li Sanderlend danas doći do bodova?

Lester je gubio na poluvremenu i na kraju utakmice na 6 od poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Tip 0-2 mogao je da se naplati na 5 od poslednjih 6 utakmica Stouka pred svojim navijačima. Kakav ishod očekujete danas?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje