nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Zlatan ostaje u Milanu

Iako je bilo pojedinih „trzavica“ tokom pregovora, sporazum je na kraju postignut – Zlatan Ibrahimović (38) i u narednoj sezoni nosiće dres italijanskog velikana – Milana.

Iskusni švedski golgeter i uprava „Rosonera“ ugovorili su novu, jednogodišnju saradnju prema kojoj će Ibrahimović inkasirati 6 miliona eura (plus dodatnih 1.000.000 eura kroz bonuse).

„Hteo sam da ostanem ovde. Sada možemo svi zajedno da radimo na tome da Milanu donesemo bolje rezultate i da vratimo klub tamo gde i pripada. Imali smo šest odličnih meseci iza nas, ali nismo osvojili ništa. Sada imamo šansu da radimo od starta svi zajedno i podnesemo žrtvu kako bismo došli do ciljeva. Nadam se da će se i fanovi vratiti na stadione, jer su nam potrebni kako bi išli napred“, istakao je Ibrahimović.

Nekadašnji reprezentativac Švedske se predhodne zime vratio u Milan po drugi put u svojoj karijeri, nakon isteka saradnje sa LA Galaksijem. U svom drugom mandatu, Ibra je na 20 odigrnaih duela imao učinak od 11 golova i pet asistencija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje