sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (9. decembar)

Juče smo imali takav dan da su nam se svi nizovi produžili, a ukoliko ste tipovali za produžetak svih na jednom tiketu, mogli ste da naplatite fenomenalnu kvotu. Danas se pripremamo za vikend, te se kratko selimo u Nemačku, Tursku, Iran i Portugal.

Trabzonspor je uspeo da trijumfuje protiv Adanaspora na poslednjih 7 utakmica u okviru svih takmičenja. Dolaze li danas do osme pobede?

Tip 0-2 bio je prolazan na 10 od poslednjih 12 gostujućih utakmica Karlsruhera u okviru druge lige Nemačke. Dolaze li i danas under, ili prelaze granicu od 2,5 gola po meču?

Foolad Khuzestan je iranski klub koji je igrao nerešeno na poslednjih 5 gostujućih utakmica u okviru prve lige Irana. Dolaze li danas do šestog remija u nizu?

Tip 0-2 bio je prolaza na 12 od poslednjih 13 utakmica Setubala pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Dolaze li i večeras u underu? Pritom, na poslednjih 5 utakmica u okviru prve lige Portugala „došli“ su u underu, te uz to nisu uspeli da postignu gol na poslednja 3 meča pred svojim navijačima, takođe u okviru prve lige Portugala. Šta očekujete danas?

Imate li vi neki predlog za danas? Jeste li pronašli neki niz koji bode oči?

Mi vam želimo da pogodite vaše parove i naplatite vaše znanje. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje