utorak, 27. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA liga – Poeni igrača (1. Oktobar)

Juče je startovala regionalna ABA liga gde je Zadar neočekivano lako savladao SC Derby. Naš predlog je bio D. Drežnjak 12.5+, međutim Dario je imao 0 poena u prve 2 četvrtine, da bi u 3. zabio 9 poena na koliko je i ostao. Promašio je 3 slobodna bacanja u celoj predstavi. Ko ga je igrao makaze na 15.5- anulirao je ulog.

Za danas smo odigrali na minimalni ulog novog plejmejkera Mornara – Daron Fatts Russella.  Imao je sjajne partije u predsezoni, doduśe tada nije bilo Mihailovića MVP-a ove ekipe. Igokea ne igra na toliko puno poena, pa smatramo da ostaje ispod 20.

Ukoliko pogledamo brojke Russella na koledžu, on je današnju marginu od 19.5 prelazio na poslednjih 10 mečeva prelazio 6x, ali je to koledž košarka, a Fatts danas ima debi na evropskoj sceni.

Malo više o Russellu i njegovim sposobnostima na sledećem linku:


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje