petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Domaćin danas bez napadača i još nekoliko igrača protiv motivisanog gosta!

Danas je na programu meč poslednjeg kola Turske Super lige, a od 20 časova sastaju se Fenerbahce i Rizespor.

Fenerbahče će ovu sezonu želeti da zaboravi što pre, završiće je na 7.mestu što je za klub takvog renomea ravno katastrofi i užasu, pa se očekuju velike promene u ovom prelaznom roku. Za danas u timu nema zdravog seniorskog napadača, prvi strelac i prvi asistent tima V.Muriqi (32/15/5) je suspendovan, Mevlut Erdin (12/0/0) je povređen, ofanzivni vezista Jailson (27/1/0) takođe je van tima, kao i još trojica veznjaka Tolga Cigereci (26/2/3 – treći asistent tima), Deniz Turuc (26/3/1), Mehmet Ekici (8/0/1). Danas se očekuje kombinovani tim i šansa nekim mladim igračima poput napadača A. Sayyadmanesh koji ima 19 godina, potom Ö. Beyaz koji je već igrao neke mečeve sa tek 16 godina.

Rizespor je gotovo izvesno sačuvao prvoligaški status, ali će im bod to osigurati i teoretski, jer nad zonom ispadanja su tačno tri boda. Nalaze se na 15.mestu sa 10 pobeda, 5 remija i 18 poraza uz gol razliku 37:54. Tim je danas manje više kompletan, izostaće samo dva suspendovana igrača.


O tradiciji na susretima ovih rivala pročitajte na https://www.sportskenovosti.net/za-kraj-sezone-efikasan-susret-163130/


Foto: https://www.pikist.com/free-photo-voojm

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje