četvrtak, 30. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez mnogo golova na meču prvenstva Slovenije?

Sa početkom od tačno 15 časova odigraće se utakmica 20. kola slovenačke Prve Lige u kojoj će se sasatati Aluminij i Celje.

Aluminij se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjoj, 9. poziciji sa ukupno 15 bodova jer je od početka sezone ostvario 3 pobede, 6 remija i 10 poraza.

Celje, sa druge strane, ima skor od 6 pobeda, 5 remija i 8 poraza zbog čega nakon 19 kola ima 23 osvojena boda i zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Aluminij – Celje (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih utakmica, Aluminij i Celje ne mogu da se pohvale preterano efikasnim partijama jer su u poslednje 2 godine, odnosno na prethodnih 7 susreta, postigli svega 9 pogodaka.

Interesantno je da ni na jednoj od tih utakmica nismo videli golove u obe mreže pa je tako svaki put bio dobitan tip “NG“ (2,05), dok smo neretko mogli da vidimo i najviše 2 gola i prolaz tipa “0-2“ (1,90). Hoće li Slovenci i danas biti neefikasni, šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje