petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (28.08.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Inđija – Javor: Zanimljiv par, utakmica u kojoj može svašta da dođe jer su ekipe približnog kvaliteta iako to tabela trenutno ne pokazuje. Prošle sezone odigrali su dva meča sa puno golova,u Inđiji je bilo 2:3 u Ivanjici u poslednjem kolu čak 5:0 za Javor. Javor je ove sezone nastavio da igra otvoreno i napadački što je pravo osveženje za taj klub i našu ligu, dok se Inđija baš muči. što se negde očekivalo zbog teškog rasporeda, mada gol razlika 1:11 se nije očekivala. Inđija danas ponovo bez Mihajlova najboljeg defanzivca u timu i kad je to tako onda očekujete da Javor koji je u svim mečevima ove sezone postigao pogodak osim u Beogradu protiv Partizana nastavi u tom ritmu. Nadamo se da će Inđija postići prvi gol iz igre na ovom meču jer su jedini postigli iz penala Napretku. Nezgodan je meč za tipovanje, na prvu kad pogledate može sve da dođe i ne bi bilo iznenađenje, ali zbog svega navedenog igramo GG.

Metalac – Čukarički: Domaći na krilima pobede protiv Tsc-a dočekuje ekipu Čukaričkog. Pokazali su da mogu da igraju sa svima, pokazao je i Katanić o kakvom se strelcu radi i da ce svi morati da budu oprezni kad budu igrali sa Metalcem. Čuka nastavlja tamo gde je stala prošle sezone, borba za Evropu efikasna igra sa ozbiljnim igračima u timu. Odigrali su prijateljsku utakmicu za koju malo ko zna na samom početku priprema u Milanovcu i bilo je 1:1. Sigurno da je Metalac osokoljen pobedom u prošlom kolu i sa velikim samopuzdanjem ulazi u ovaj meč, ali ipak je Čuka favorit po kladionicama što je apsolutno ispravno. Moj tip je 2,ako neko hoće da proba nešto sigurniju opciju moj predlog bi bio x2&2+. Ne verujem da ce Čuka izgubiti, a ako pogledamo rezultate ove sezone ovih ekipa možemo se nadati da će pasti minimum 2 gola.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje