subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (30.11.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Proleter – Javor :Domaći igraju sjajno ove sezone. Napravili su odličan tim,imaju dosta iskusnih igrača i očekivano su stabilni ove godine. Nisam verovao da će se boriti za gornji deo, ali po partijama u dosadašnjem delu sezone to zaslužuju. S druge strane Javor po sistemu toplo hladno. U stanju su da pobede Vojvodinu, da uzmu bod Crvenoj Zvezdi, ali da lagano izgube kod kuce od Metalca, Spartaka…Proleter je u četvrtak odmorio gotovo ceo tim u kupu protiv Vojvodine tako da odmorni ulaze u ovaj meč. Očekujem tvrdu utakmicu jer Proleter ove sezone igra na taj način i pobedu domaćina. Moj tip 1.

Spartak – Radnik: Zanimljiv meč u Subotici gde će Spartak dočekati Radnik. Ono što upada u oči su međusobni mečevi. Golova ima na pretek kad igraju ovi rivali. Danas s jedne strane Denković, Srećković, Tufegdžić, a sa druge Makarić najbolji strelac lige. Spartak je po meni bolji tim, čak su u borbi za evropska takmičenja, međutim zbog međusobnih mečeva probaćemo sa golovima. Ima dosta napadačkog kvaliteta u današnjem meču, dobar teren i nadam se da će biti minimum 3 gola. Moj tip 3+

Radnički Niš – Vojvodina: Još jedan derbi u ovom kolu. Radnički promenom trenera želi da prekine loš niz koji ima u poslednjih nekoliko utakmica. Ne znam koliko je Gaćinović uspeo da zategne ekipu za dva dana, ali sigurno da će biti određena reakcija ekipe iz Niša. Sa druge strane dolazi Vojvodina, koja poslednje dve godine prosto oduševljava. Igraju dobro, napadački, postižu golove i nisu slučajno u vrhu tabele. Međutim slušali smo trenera Lalatovića koji kaže da im se kasne plate i da situacija u klubu nije najbolja. Ne oseća se to u igri Novosađana, ali koliko će tako biti videćemo. Težak meč za prognozu, ne bi se iznenadio da dođe bilo koji znak,  prosto derbi je. Najbliži sam tipu p/kX ,a za nešto hrabrije GG.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje