nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilci oslabljeni do kraja grupne faze

Reprezentacija Brazila (koja slovi za glavnog favorita za osvajanje Mundijala) trijumfalno je započela Svetsko prvenstvo, otkako je u uvodnom kolu bila bolja od selekcije Srbije (2:0).

Ipak, na ovoj utakmici u redovima popularnih „Karioka“ povrede su doživeli prvotimci – Danilo i glavna zvezda nacionalnog tima – Nejmar.

Desni bek Juventusa je izvrnuo levi članak, dok je Nejmar pretpeo povredu desnog članka, a iz tabora južno-američke selekcije su objavili informaciju da spomenuti dvojac neće biti na raspolaganju selektoru nacionalnog tima – Titeu na preostala dva duela grupne faze u kojoj se Brazil sastaje prvo sa Švajcarskom, a zatim i sa Kamerunom.

Brazilci tako u narednim utakmicama na mestu desnog beka imaće na raspolaganju samo iskusnog – Danija Alvesa (39), ali i eventualno Edera Militaa koji je tokom svoje karijere igrao uz desnu aut-liniju.

Izostanak Nejmara svakako je ograman „hendikep“ za Brazil, ali u fazi napada zaista poseduju ograman kvalitet, jer su tu igrači poput – Ričarlisona, Vinisijusa Žuniora, Gabrijela Žezusa, Antonija, Rodriga, Gabriela Martinelija, Rafinje, Pedra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje