ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čile Primera division: Audax Italijano – La Serena

Večeras se igra poslednji meč 1. kola najbolje lige Čilea, a sastaće se od 01:00 posle ponoći ekipe Audax Italiano i La Serena.

Ekipa Audax Italiano je pobedom upravo nad La Serenom u poslednjem kolu prošle sezone sačuvala status prvoligaša još jednu sezonu, iako su sezonu počeli jako dobro, kako je ona odmicala tako je kvalitet igre padao, kao i njihova pozicija na tabeli. Pratile su ih promene trenera, kovid pandemija i tragedija koju je prouzrokovao njihov najbolji napadač Rodrigo Holgado tokom karantina, kada je vo zio pod dejstvom alkohola, međutim izvukao se sa malom kaznom i sada će predvoditi tim. Ključni igrači poput kolumbijca sa pasošem Čilea, Hoakin Montecinos, kao i golman Hokain Munoz su i dalje tu i biće glavni igrači tima, kao i mladi talenti Nikolas Fernande i Masami Gutijerez. Svakako da tim očekuje još jedan sezona gde neće biti u gorenjem delu tabele, a nije isključeno da opet završe od polovine ka donjem delu.

Promena trenera i dolazak Miguela Poncea donela je ovom timu prošle sezone period od 10 mečeva bez poraza čime su se plasirali na 15.mesto, dva mesta ispod njihovog današnjeg rivala, iako je pred zadnje kolo situacija bila obrnuta, iako nisu baš sasvim sami zaslužni za ostanak u ligi, već penal u nadnokandi vremena koji je dobio O’Higgins protiv ekipe Kolo Kolo. Ključni igrači biće Cesar Munder koji je na pozajmici iz Universidad Katolike, kao i veterani Matias Fernandez i Humerto Suazo čiji će učinak u mnogome opredeliti da li će tim opet u zonu opasnosti ili ne. Zanimljivo deluju i mlađi igrači koji će biti okosnica defanzive, golman Zacarias Lopez, kao i defanzivci Lucas Fasson i Enzo Ferrario.

Veoma zanimljivo izgledaju svi mečevi ovih rivala, iako je Audax Italiano slavio na prethodnih osam međusobnih duela, a svaki put sa više od 2 gola, prolazak igre GG&3+ takođe je gotovo redovna pojava jer je prošla na 7 od 8 mečeva.

Mišljenje urednika: Očekujemo i danas jedan otvoren meč, u kojem možemo videti najmanje po gol sa obe strane, napadači oba tima garantuju da može biti tako, a kvota na igru GG je 1,68!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje