petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Coastal Carolina – Troy – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Malo kasnimo sa pisanjem članka, ali pošto se igra iza ponoći, ko želi sigurno će moći da isprati predlog.

Dakle, od 01:30 snage će odmeriti Kostal Karolina i Troj. Situacija je takva da je Karolina apsolutni favorit sa kvotom 1,10, dok je margina za poene postavljena na 50,5.

Posle sedam odigranih kola Karolina ima skor 6:1, a Troj je na 4:3. Apsolutno je jasno ko će ovde pobediti samo ostaje da se vidi koji će biti rezultat.

Karolina nas je prodala prošlov vikenda protiv Apalačijana, ali i dalje stoji da su vrhunska ekipa. Taj poraz ih je mnogo zaboleo, jer sada ne drže sve u svojim rukama kada je potencijalni plej of u pitanju.

Mi ovde očekujemo da se vrate na pobednički kolosek, jer su u svakom segmentu igre bolji od Troja.

Napad Karoline je jedan od najboljih u državi. U proseku postižu 47,5 poena i teško se to može braniti tokom cele utakmice. Da, Troj ima solidnu odbranu, ali njihov napad je baš baš jalov i zbog toga će napad Karoline biti mnogo duže na terenu. Analogija za igru Troja je igra Čikago Bersa. Dakle, dobra odbrana i jalov napad, ali kada ta ekipa naleti na top napad onda po pravilu gube.

Kvoterbek Karoline Grejson Mekkall je u vrhunskoj formi. Posle sedam odigranih utakmica je bacio 15 pasova za tačdaun uz samo jedan intersepšn. Napad koji on predvodi u proseku osvaja 524,4 jarda i kao što smo već rekli to se teško brani na duže staze.

Mi verujemo u Karolinu i njihovu ubedljivu pobedu.

Predlog za klađenje: Pobeda Karoline sa 16 i više poena razlike 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje