subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 22. kola (utorak)

Cvole će da ugosti Herenven večeras od 20:45 po našem vremenu u okviru 22. kola prve lige Holandije, odnosno lige po imenu „Eredivisie“. Ujedno su baš ove dve ekipe te koje otvaraju ovo kolo.

Cvole je nesumnjivo sjajan u ovoj sezoni, trenutno se nalazi na 5. mestu uz skor 10-6-5 i gol razliku 28:27, dok se Herenven nalazi na 8. mestu uz skor 8-6-7 i gol razliku 29:32. Dakle, bodovna razlika nije mnogo velika u ovom trenutku, a borba za ulazak u Evropu je velika kod obe ekipe.

Kada su u pitanju izostanci za ovaj meč, za domaćina neće igrati Dico Koppers (2/0 – odbrana), Bram van Polen (20/3 – odbrana), Ruben Ligeon (1/0 – golman) i Mickey van der Hart (2/0 – golman), dok za gosta neće igrati samo Warner Hahn (9/0 – golman). Dakle, nisu to toliko bitni izostanci ni za jednu od ekipa, te očekujemo zaista kvalitetan fudbal na otvaranju 22. kola večeras. Na ligaškim utakmicama Herenvena u proseku viđamo 2.9 golova po susretu, dok na utakmicama Cvolea viđamo 2.6 golova po susretu, gledajući prosek. Naše mišljenje je da će borba biti neizostavna, te da će samim tim i golovi biti. Kvota za tip „3+“ deluje odlično, a iznosi 1.75. Nadamo se daće Saymak i Mokhtar da nastave blistavu sezonu u dresu Cvolea i večeras. Njih dvojica su zajedno postigli 13 golova u dosadašnjem delu prvenstva.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje