sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 3. kola (petak)

Prethodno kolo bilo je sjajno, uspeli smo da pogodimo 7 od navedenih 9 tipova, a nadamo se da će ovo biti približno uspešno. Kao i protekla dva kola, krećemo od utakmice koja se igra u petak. Srećno!


Breda – Sparta Roterdam 20:00

Breda je prvenstvo započela katastrofalno, a najbolji svedok tome jesu 8 golova u mreži holandskog prvoligaša, četiri od Vitese-a, i četiri od PSV-a. Ni Sparta ne može da se pohvali boljom formom, ali svakako da su četiri primljena gola u dva susreta nešto bolji rezultat.

Kada je u pitanju sastav Brede, Stijn Vreven će u ovom susretu nastupati bez čak petorice fudbalera, a neće igrati Fabian Sporkslede, Robbie Haemhouts, Chiró N’Toko, Bart Meijers i Bodi Brusselers.

Sa druge strane, Alex Pastoor će u ovaj meč ući bez dvojice fudbalera, a to su Janne Saksela i Paco van Moorsel.

S obzirom na to da ni domaći, ali ni gostujući tim ove sezone nema trijumf, sigurno da će bodove pokušati da traže upravo na današnjem susretu. Uz to, na 9 od poslednjih 11 utakmica između ova dva rivala viđeno je barem tri pogotka, te ne vidimo zašto ne bi bilo viđeno i večeras, ukoliko neka ekipa povede u ranoj fazi meča. Treba napomenuti da će gosti sigurno ući u meč svesni da za Bredu neće igrati nekoliko igrača, te da će od samog starta krenuti nešto ofanzivnije, kako bi iskoristili tu prednost.

Predlog za klađenje:

3+ @1,65 (tri ili više golova na utakmici)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Treći deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Četvrti deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje