subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: UKRAJINA – MAKEDONIJA (najava meča i predlog za klađenje)

Selekcija Ukrajne je u prvom susretu odigrala meč protiv Holandije u kojem je poražena 3:2, a na tom susretu su možda mogli da ostvare više da je bilo malo više hrabrosti i vere u sebe. Ovako će u meču sa Makedonijom morati da traže pobedu i potom u direktnom duelu sa Austrijom da odlučuju o prolasku dalje. Može se reći da su Malinovski, Jeremčuk i Jarmolenko pružili jako dobre partije na meču sa Holanđanima, ali da je upravo odbrana na čelu sa golmanom Buschanom podbacila, koji je bio ispod nivoa utakmice na kojoj je branio.

Selektor Ukrajine, Andrej Ševčenko je u najavi susreta rekao: ,,Makedonija zaslužuje da je poštujemo. Imaju karakter, imaju lidere u timu i veoma dobro postavljen sistem u igri. Gotovo uvek igraju u formaciji 5-3-2 i na kontranapad. Takođe su veoma borbeni. Ne očekujemo poklone od njih u toku meča. Pre svega moramo da pružimo našu najbolju partiju kako bismo pobedili sutra. Imamo dobro uvežbane šablone i mnogo toga će zavisiti od našeg veznog reda sutra, kako će se kretati, kako će ići lopta i da li će to biti brzo i da li ćemo imati veliki broj tačnih dodavanja. Mi smo tim koji voli da napada, biti dobar u završnici, to će biti ključ za meč.“

Očekivana postava: Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Zinchenko, Sydorchuk, Malinovskyi; Yarmolenko, Yaremchuk, Tsygankov (Marlos)


Što se tiče Makedonije, ona je debitovala na velikim takmičenjima protiv Austrije i u pojedinim delovima susreta bila i bolji rival. Svi su mogli da se uvere u kvalitete Bardhia, Elmasa, Trajkovskog, Pandeva, koji je i postigao prvi gol za Makedoniju, ipak zabeležili su poraz 3:1 i ovaj meč će im biti takođe ključan u želji da ostvare plasman u narednu fazu takmičenja. Promene u sistemu igre se ne očekuju, jer Makedonija jednostavno uvek igra na isti način, jako niski blok u formaciji 5-3-2 i brza tranzicija lopte ka Pandevu, koji potom svojim majstorstvom nastavlja napade svog tima.

Selektor Angelovski je u najavi meča rekao: ,,Moramo da pružimo naš maksimum – ovo je Evropsko prvenstvo. Samo u tom slučaju se možemo nadati dobrom rezultatu. Došli smo na takmičenje da dođemo do 1/8 finala. Ko bude pobedio u ovom meču, povećava svoje šanse da to i ostvari. Ne osećamo pritisak, motivisani smo i igraćemo da pobedimo.“

Očekivana postava: Dimitrievski; S Ristovski, Musliu, D Velkovski, Alioski; Nikolov, Ademi, Bardi; Elmas, Pandev, Trajkovski


Međusobni mečevi: Odigrali su 4 meča, dve pobede Ukrajine, jedan remi i jedna pobeda Makedonije. Svaki put bilo je 0-2 gola na meču.


Očekivanja i predlog za klađenje: Svakako da selekcija Ukrajine ima ulogu favorita, a ukoliko uspe da se nametne i iskoristi svoje šanse, kojih će svakako biti, mogla bi do sigurne pobede, Makedonija je jako dobra kada ima loptu, ali defanzivno, posebno kada se radi o kvalitetu centralnih defanzivaca, Makedonija nema ono što je potrebno za ovaj nivo fudbala. Naš predlog je pobeda Ukrajine po kvoti 1,70!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje