nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup– poeni igrača (26. Oktobar)

M.Watt (Venezia) 13.5+

Centar Venecije koji je u klubu nekoliko sezona i ove godine je i pored činjenica da je u nekim mečevima imao smanjenu minutažu i dalje najbolji igrač tima. U prvom susretu odigrao je 33 minuta i zabeležio 16 poena, da bi potom odmah sada za vikend zabležio još bolju partiju i za 33 minuta ,,sasuo“ 30 poena. Od poečtka sezone prelazio je ovu granicu kad god je na terenu bio više od 20 minuta, a to je nešto što se očekuje i danas jer Ehodas koji je njegova zamena ne igra više od 15 minuta po utakimici pa se očekuje od Watt-a da danas izdominira u duelu sa Hayes-om koji će mu veći deo susreta biti direktan rival.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje