subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – poeni, asistencije i skokovi igrača – 3 predloga ( 11. Novembar)

Danas je na programu pet utakmica Eurolige i pored našeg Premium predloga ovde ćemo dati još tri predloga iz svake kategorije po jedan.

Što se tiče poena, odlučili smo se za meč između Panatinaikosa i Uniksa, naime kladionice vide ovaj duel na  152,5 poena, naročito zbog slabih poenterski partija oba tima, iako poenterski potencijal oba tima deluje veći. Odlični spoljni igrač Panatinaikosa – Macon Jr. i pored bledih partija svog tima, igra odlično, poslednji meč 14 poena protiv PAOK-a u ligi uz slab šut za tri poena, pre toga u užasnoj partiji tima protiv Crvene Zvezde 15 poena i jedini dvocifren, potom 16 poena u gostima protiv Asvela, pa potom 34 poena protiv Efesa. Ono što je još jedna prednost ovog predloga je činjenica da Nedovića neće biti gotovo sigurno pa će Macon morati još koji minut duže na teren protiv ne tako dobre odbrane Uniksa na spoljnim pozicijama (protiv Asvela – Jones i Okobo ubacili su im 42 poena, protiv Baskonie 34 poena Baldwin i Granger…) pa je naš predlog manja margina na Macon Jr 13,5 plus (1,50 kvota)

Za asistencije biramo najboljeg igrača Albe – Sikmu, visokog krilnog centra koji sa ove pozicije neretko razigrava svoje saigrače čije kretnje odlično vidi, on je u plusu što se tiče margine od 3,5 asistencije na 6 od 8 dosadašnjih odigranih mečeva, dva puta kada nije prošao imao je po tri asistencije. Danas igraju protiv Efesa, protiv ovog tima Sikma je prošle godine ima 3 asistencije, a sezonu ranije čak 8, danas računamo na domaći teren i na inspiraciju Sikme, naš predlog je više od 3,5 asistencije.

Što se tiče skokova predlog je sa istog meča, a tiče se Tibora Pleisa, centra Efesa koji u poslednje vreme igra jako dobro, najpre rival, tj. Alba koja je 17-ta po broju skokova u čitavoj Evoligi, pa je idealan rival da ekipa sakupi skokove protiv njih, druga stvar tiče se forme igrača, protiv Uniksa 21minut/ 6 skokova, protiv Zenita za 23 minuta/5 skokova, protiv Žalgirasa 19 minuta/7 skokova, protiv Panatinaikosa za 21 minuta/5 skokova, današnja magina je 4,5, a naš predlog je plus.


Predlozi su individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni, a igrate ih na svoju odgovornost. Ulog određujete sami, srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje