sreda, 17. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga predlozi na igrače (28. April)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 3 meča, a mi smo izdovjili nekoliko predloga.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


U izostanku Gudaitisa, Tarick Black preuzima centarsku poziciju i za očekivati je da dohvati loptu minimalno 5x u okršaju sa Daivesom i Smitsom, te Mirotićem.

Billy Baron igra mnogo bolje na domaćem parketu nego u gostima, istina, odbrana Barcleone nije za potcenjivanje ali grana na poene od 7.5 je izuzetna imajući u vidu da u Sankt Petersburgu u Evroligi prosečno postiže 13 poena.

Meč je biti ili ne biti za Fener, a CSKA ulazi rasterećenije. Smatramo da Lorenzo Brown neće imati ulogu igrača koji će reševati utakmicu, pored Gudurića i DeColoa, te 10.5 margina deluje previsoko.

Wade Baldwin je pokazao da ukoliko ne uđe u problem sa ličnim greškama može bilo kojoj ekipi da postigne 20 poena, a meč je odlučujući za Bayern.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje