Na današnjem programu Evrolige odigraće se 3 meča, a mi smo izdovjili nekoliko predloga.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


U izostanku Gudaitisa, Tarick Black preuzima centarsku poziciju i za očekivati je da dohvati loptu minimalno 5x u okršaju sa Daivesom i Smitsom, te Mirotićem.

Billy Baron igra mnogo bolje na domaćem parketu nego u gostima, istina, odbrana Barcleone nije za potcenjivanje ali grana na poene od 7.5 je izuzetna imajući u vidu da u Sankt Petersburgu u Evroligi prosečno postiže 13 poena.

Meč je biti ili ne biti za Fener, a CSKA ulazi rasterećenije. Smatramo da Lorenzo Brown neće imati ulogu igrača koji će reševati utakmicu, pored Gudurića i DeColoa, te 10.5 margina deluje previsoko.

Wade Baldwin je pokazao da ukoliko ne uđe u problem sa ličnim greškama može bilo kojoj ekipi da postigne 20 poena, a meč je odlučujući za Bayern.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.