četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuska Liga 1 (24.kolo) – NEDELJA!

Danas je na programu tri meča u Francuskoj ligi 1,u ovom članku pokušaćemo da najavimo sve mečeve i damo neke predloge za klađenje, o transferima u Francuskoj ligi 1 možete čitati na članku SVI TRANSFERI U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU FRANCUSKA LIGA 1. 

15:00 Ren – Gengamp

Meč ,,članova zlatne sredine“ i može se reći poprilično ujednačenih timova po kvalitetu, meč čiji bi pobednik mogao da se uključi u borbu za mesto u Ligi Evrope i derbi meč Francuske Bretanje.

Ren igra dosta promeniljivo ove sezone, ali postoji jedna konstanta kada su mečevi Rena u pitanju, a to su golovi, za uslove Francuske lige, koja je poznata kao dosta tvrda, Ren igra malo drugačije, prosečno pada 2,61 gol po meču, a 57% mečeva završeno je sa 3 i više gola kada igra Ren. Oni su trenutno na 8.mestu sa skorom 9-4-10 i gol razlikom 28:32. Od poslednjih 10 mečeva Rena, na 9 su viđena tri ili više gola. Na domaćem terenu imaju skor 5-1-5 i gol razlikom 11:14.  Tokom prelaznog roka tim je nasputio napdač Mubele (22/5/2) koji je pozajmljen Tuluzu, dok je od pojačanja stigao Diafra Sako iz Vest Hema i već na debiju u kup meču sa PSŽ-om ušao je sa klupe i postigao pogodak.

30.januara igrali su polufinale Liga kupa sa PSŽ-om i posle 3:0 za Parižane, uspeli su da postignu dva gola i meč je završen 3:2.

Izostanci:  ekipa Rena će izaći u kompletnom sastavu na meč sa Gengampom, iako je Ismail Sar imao malih problema sa povredom.

Gengamp slično kao i Ren igra dosta promenljivo, početak sezone u kojem su pružali dobre igre pre svega na domaćem terenu trajao je do polovine januara kada su imali seriju od 6 mečeva bez poraza, da bi potom zabeležili 4 vezana poraza (3 u prvenstvu i 1 u kupu), protiv Rena će pokušati da prekinu tu seriju. Oni trenutno zauzimaju 10.mesto sa skorom 8-5-10 i gol razlikom 24:32. Za Renom zaostaju svega 2 boda. Ono što je problem ove ekipe jesu gostovanja gde imaju skor 3-1-7 i gol razliku 10:20. Tokom prelaznog roka u tim su stigla tri igrača, Angua se vratio sa pozajmice, Granier je stigao iz Liona, dok je N’Gbakoto stigao iz QPR-a, ali niko od njih neće nastupiti na ovom meču!

Za ovaj meč izostaće: F.Tabanou (12/0 odbrana), Martins-Pereira (10/0 odbrana), M.Diallo (19/4/0 sredina terena – drugi strelac tima), Ab.Camara (14/2/1 napad), Salibur (17/3/1 napad – treći strealc tima)

U prvom delu sezone slavio je Gengamp 0:2. Što se tiče zanimljivosti iz međusobnih mečeva, Gengamp je često umeo da slavi na ovom gostovanju , čak 6 puta u poslednjih 9 mečeva, 2 puta je slavio Ren, dok je samo jednom bilo nerešeno. 5 od poslednjih 6 duela na poluvremenu je bilo 0:0.

PREDLOG za KLAĐENJE: 2> (2 poluvreme više golova) kvota  2,05


17:00 Nant – Kaen

Meč u koji dva tima ulaze sa potpuno različitim ambicijama, Nant koji igra odlično pod vođstvom Ranieria i Kaen koji s obzirom na ne baš sjajne partije ipak zauzima mesto u sredini tabele.

Kaen se nalazi na 13.mestu sa skorom 8-3-12 i gol razlikom 15:26. Tim su sa najmanje postignutih golova u ligi. Na domaćem terenu imaju skor 5-2-5 i gol razliku 8:10. U poslednjih 9 mečeva slavili su samo jednom. Realizacija je najveći problem ovog tima. Tokom prelaznog roka rešenje za neefikasnost pokušali su da reše dovođenjem napadača Crivellia iz Anžea (17/1/1) koji će pokušati da rastereti najboljeg napadača Kaena Santinija i da mu otvori više prostora.

Za ovaj meč trener domaćih neće računati na:Jan Repasa(12/0/0 sredina) i Christiana Kouakou(16/0/1 napad) 

Nant je ekipa koja je bila velika nepoznanica na početku sezone, posle odlaska trenera Konseisaoa koji je napravio sjajne rezultate prošle sezone, mnogi su mislili da će tim pasti po dolasku Ranijerija ali je iskusni Italijan demantovao sve to tako da je Nant sada na 5.mestu sa skorom 11-4-8 i gol razlikom 22:21. Na gostovanjima imaju skor 5-3-4 i gol razliku 13:14. Tokom prelaznog roka niko nije stigao niti napustio tim što govori u prilog zadovoljstvu trenera kadrom kojim raspolaže. Nant ima 5 vezanih mečeva u svim takmičenjima na gostovanjima bez poraza (3 pobede i 2 remija).

Izostanci za meč sa Kaenom: Lukas Lima (19/1/2 odbrana),  Awaziem (17/1/1 odbrana), El Ghannasy (12/0 napad), Nakoulma (11/2 napad)

U prvom delu sezone slavio je Nant 1:0, a na poslednja 4 gostovanja kod Kaena, svaki put je slavio Nant i nikada nije viđeno više od 3 gola.

Očekujemo da na ovom meču Nant preuzme ulogu tima koji će da vodi igru, iako ne verujemo da će biti mnogo lepršavog i dopadljivog fudbala, najverovatnije nećemo videti više od 2 pogodka, u najboljem slučaju 3.

PREDLOG za klađenje: X2&0-3 (pobeda Nanta ili nerešeno uz najviše tri gola na meču) (kvota 1,70)


Meč Monako – Lion analiziraćemo u posebnom članku jer je reč o derbi susretu koji zavređuje malo više pažnje!


Kvote su preuzete iz kladionice Max bet! Svi predloženi parovi zasnovani su na individualnom mišljenju autora i nisu sigurni, a vi odaberite ono što najviše odgovara vašem stilu klađenja!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje