ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li domaćin nastaviti seriju pobeda nad ovim rivalom?

Prvo kolo francuske Ligue 2 donosi nam utakmicu između Toulouse-a i AC Ajaccio-a koja će se odigrati sa početkom od 19 sati po našem vremenu.

Toulouse je prethodnu sezonu u Ligue 2 završio na 3. poziciji sa 70 bodova, da bi u okviru doigravanja bio poražen od Nantes-a i tako ostao bez promocije. Što se tiče pripremnih utakmica, ostvarili su 2 pobede i 2 poraza uz gol razliku 5:5.

AC Ajaccio je, sa druge strane, osvojio ukupno 46 bodova zbog čega je zauzeo 13. mesto na tabeli. Posle završetka sezone odigrao je pet prijateljskih utakmica na kojima je zabeležio 3 pobede, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 7:3.

Međusobne utakmice: Toulouse – AC Ajaccio (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih dveju ekipa moći ćemo da uočimo jedan veoma interesantan niz. Naime, na svakoj od poslednjih 8 utakmica do pobede je došao Toulouse, dok AC Ajaccio nije uspeo da postigne niti jedan jedini gol.

Samim tim, kao moguće opcije za klađenje (uzimajući u obzir samo tradiciju) nameću se tipovi “1“ (2,05), “NG“ (1,75), “SP1“ (3,15), kao i kombinacija “1&0-3“ (2,60). Šta vi mislite o ovoj utakmici i koji su vaši predlozi?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje