petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li nam italijanski niželigaši ponovo prirediti goleadu?

Ekipe Campodarsego i ArzignanoChiampo sastaće se u okviru 30. kola italijanske Serie D (Group C), a taj meč je na programu od 16 sati po našem vremenu.

Campodarsego se trenutno nalazi na 18. poziciji, što je treće mesto od dna tabele, dok na svom kontu ima 35 poena i skor od 9 pobeda, 8 remija i 17 poraza.

ArzignanoChiampo je u dosadašnjem toku sezone ostvario 17 pobeda, 8 remija kao i 9 poraza te uoči današnjeg duela ima 59 bodova i zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Campodarsego – ArzignanoChiampo (www.flashscore.com)

Ako su međusobni okršaji Campodarsega i ArzignanoChiampa po nečemu poznati onda su to definitivno golovi sa obe strane. Naime, ove dve ekipe su se sastale ukupno 6 puta u poslednje 3 i po godine, a pritom su uspele da postignu ukupno 25 pogodaka.

Samim tim, prosek golova po jednom meču je iznosio čak 4,17 i svaki put je bio dobitan tip “GG3+“, za koji se danas nudi kvota 2,60. Pored toga, tipovi “GG“ i “3+“ plaćaju kvotama 1,90 i 2,25.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje