petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svakom meču su se zatresle obe mreže, a novi “GG“ se plaća kvotom 2,30

Ove srede, sa početkom od 18 časova, na programu je utakmica 23. kola alžirske Ligue 1 u kojoj će se sastati Medea i USM Alger.

Medea je u dosadašnjem toku sezone odigrala 21 utakmicu, ostvarivši 9 pobeda, 6 remija i 6 poraza, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 10. poziciji sa 33 boda.

USM Alger, sa druge strane, ima 38 poena i zauzima 4. mesto na tabeli. Na prethodna 22 meča ovaj tim je uspeo da zabeleži 11 pobede, 5 remija kao i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Medea – USM Alger (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ovih timova, Medea i USM Alger su se u prošlosti sastali ukupno 7 puta, a interesantno je da su se svaki put zatresle obe mreže, odnosno da je svaki put bio dobitan tip “GG“. Ukoliko isti slučaj bude i ovog puta navedeni tip će nam doneti prolaz odlične kvote koja u nekim kladionicama dostiže i 2,30. Šta vi mislite, hoće li i ovog puta obe ekipe postići po gol?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje