četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (29. novembar)

Danas na programu imamo vanredno kolo u Engleskoj i Francuskoj, te smo u skladu s tim za vas izabrali ono najinteresantnije iz ova dva prvenstva za večeras. Želimo vam mnogo sreće danas!


Everton nije poražen 20 puta na poslednjem 21 susretu protiv Vest Hema, računajući sva takmičenja. Hoće li i večeras odoleti pritisku gosta koji nije u sjajnoj formi?

Arsenal je vodio na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na 5 od poslednjih 7 ligaških susreta na svom stadionu. Da li će istim principom da se vodi i večeras protiv Hadersfilda?

Najmanje 3 gola viđena su na 9 od poslednjih 10 utakmica Stouka u okviru prve lige Engleske. Hoćemo li tip „3+“ naplatiti i večeras protiv Liverpula?

Tip „0-2“ bio je prolazan na poslednjih 6 ligaških susreta Gengana pred svojim navijačima. Kakav ishod očekujete večeras protiv Monpeljea?

Mec je poražen na poslednjih 7 susreta u okviru prve lige Francuske kada je igrao kao domaćin. Znači li to da mu se smeši i osmi vezani poraz, ovog puta protiv Marseja?

Najviše 2 pogotka viđena su na 11 od poslednjih 12 utakmica Tuluza na svom stadionu u okviru šampionata Francuske. Da li ćemo tipovati na mali broj golova i večeras protiv Nice?

Šta vi tipujete večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje