nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (1. jul)

Danas nastavljamo malo jačim tempom nego prethodnih dana s obzirom na to da je pred nama nešto veći broj utakmica nego obično, a nadamo se da će vam statistika pomoći da naplatite svoje tikete danas. Želimo vam puno sreće!

Ako posmatramo poslednja 22 susreta Aalesund-a protiv Sogndal-a u okviru svih takmičenja, možemo da konstatujemo da je Aalesund ostao neporažen na čak 19 utakmica. Hoće li ostati i danas?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 8 utakmica Columbus Crew-a u okviru prve lige Amerike. Hoće li moći i danas protiv Atlanta United-a?

Verovali ili ne, Toronto je slavio na 9 od poslednjih 11 utakmica u okviru prvenstva, a danas protiv FC Dallas-a po kladionicama nije favorit. Šta vi mislite o ovom susretu?

Na 7 od poslednjih 8 utakmica između Montreala i DC United-a mogao je da se naplati tip 0-2 (računajući sva takmičenja). Da li ćemo ovaj tip moći da naplatimo večeras, iako nije toliko čest za Amerikance?

Portland je poražen na 13 od poslednjih 16 gostujućih utakmica u okviru američkog prvenstva. Da li pomenuta ekipa ima šansu da dođe do makar jednog boda protiv Sporting Kansas City-a na susretu koji nam predstoji?

Koji su vaši predlozi za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje