nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (15. februar)

Danas nam je ponuda svedena, te nemamo mnogo izbora sem da kvalitetno analiziramo mali broj utakmica koji je pred nama. Nadamo se da ćemo vam pomoći i da ćete uspeti da naplatite eventualni produžetak nekog niza.

Esperance Tunis je u sjajnom naletu protiv svog rivala, a slavili su na poslednjih 7 međusobnih susreta. Hoće li uspeti da slave i danas?

Na poslednjih pet susreta Real Madriza i Managua-e FC u okviru prve lige Nikaragve viđeno je barem tri gola po utakmici. Hoće li se u nedostatku ponude ovaj par naplatiti?

Na poslednjih sedam susreta između Al Shabab-a i Al-Ain-a viđeno je makar 3 gola po utakmici, dok je na poslednjih 8 međusobnih susreta mogao da se naplati i tip GG. Očekujemo li goleadu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i danas?

Kada govorimo o Ligi šampiona, treba pomenuti da su fudbaleri Arsenala primili makar 2 gola na poslednjih 5 utakmica u okviru istoimenog takmičenja. Pored toga, tip 3+ mogao je da se naplati na poslednja 4 meča Arsenala u okviru najelitnijeg evropskog takmičenja. Ne treba zanemariti jednu stvar, a to je da su pritom neporaženi na poslednjih 6 utakmica u okviru Lige šampiona. Hoće li Venger naći pravu formulu za Bajern iz Minhena?

Tip 3+ mogao je da se naplti na posednjih 6 utakmica Reala iz Madrida u okviru Lige šampiona. Pored toga, treba spomenuti da su fudbaleri istoimene ekipe postigli najmanje 2 pogotka na poslednjih 6 mečeva u okviru istog takmičenja, te da su neporaženi na poslednjih 10 utakmica u okviru najelitnijeg evropskog takmičenja. Koliko Napoli može da „izdrži“ protiv Španaca?

Kakva su vaša mišljenja za današnju ponudu? Šta vi tipujete danas? Postoji li neki niz koji smo prevideli, a treba ga pomenuti?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje