nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (19. avgust)

Nastavljamo sličnim tempom kao i juče, a pored mnoštva predloga na našem sajtu, možete da pročitate i po koji interesantan statistički podatak u našoj svakodnevnoj rubrici, a nadamo se da će vam današnji podaci koristiti. Želimo vam puno sreće!

Estoril je slavio na poslednja četiri meča protiv Tondele. Da li je kvota da će Estoril danas ostati makar neporažen dovoljna za vaš „ukus“?

Ako posmatramo susrete u engleskoj Premijer ligi, treba da znate da je Votford poražen na poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru iste. Da li će biti poražen i od Bornmuta?

Liverpul je postigao najmanje 3 gola na poslednja 3 meča u okviru prve lige Engleske. Koliko golova očekujete protiv Kristal Palasa?

Sautempton nije postigao gol na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru engleskog šampionata. Da li će do pogotka doći danas protiv Vest Hema?

Najmanje 3 gola viđeno je na poslednjih 11 utakmica Liona na svom stadionu u okviru prve lige Francuske. Koliko golova će biti viđeno danas protiv Bordoa?

Takođe, najmanje 3 gola viđeno je na poslednjih 6 ligaških susreta Selte iz Viga. Znači li to da na utakmici protiv Real Sosijedada golovi neće izostati?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje