petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 2. kola (subota)

Nastavljamo tamo gde smo stali juče, a danas su nam na programu tri utakmice, te vam predstavljamo kratku najavu za svaku od te tri, uz predlog za klađenje koji je baziran na mišljenju urednika. Želimo vam puno sreće!


Tvente – Venlo 18:30

Tvente je prvenstvo otvorio porazom protiv Fejnorda koji je mogao da bude i ubedljiviji, ali ova ekipa sigurno ne treba da se okreće ka onome što se desilo, već da „ganja“ tri boda protiv doskorašnjeg drugoligaša. Haris Vučkić jedini neće igrati protiv Venlo-a danas, dok Maurice Steijn sigurno neće menjati pobednički sastav sa prošlog susreta, jer je Venlo dokazao da može da se nosi sa solidnim rivalima, pa i manje više direktnim konkurentima za opstanak.

Na 5 od poslednjih 6 susreta između ova dva rivala mogli smo da vidimo po gol u obe mreže, a sudeći po igri obe ekipe u prvom kolu, moguće je da će Tvente, kao favorit, tresti mrežu ekipe koja je tek stigla u ligu, a da će, sa druge strane, Venlo uspeti da dođe makar do jednog pogotka ukoliko ponovi igru od prošlog vikenda.

Predlog za klađenje:

GG @1,65 (oba tima postižu barem po gol)


Alkmar – Den Hag 19:45

Den Hag je pomalo podbacio u prvom susretu, istina je da smo očekivali više, ali su kladionice na ovom susretu ponovo favorizovale ekipu koja igra protiv ekipe iz Haga, ovog puta Alkmar. Slažemo se da je Alkmar kvalitetniji tim, ali ne vidimo razlog postavljanje kvote od 1,30 na pobedu domaće ekipe. Kada su u pitanju izostanci, Calvin Stengs neće nastupati za domaći tim, dok za goste nema suspenzija niti povreda, te će se, ukoliko ih bude, izmene u timu svesti na minimum.

AZ Alkmar je primio najmanje 2 pogotka na poslednja 4 meča pred svojim navijačima u okviru prvenstva, a mišljenja smo da će Den Hag ovde da „traži“ makar bod, te postoji realna šansa da gosti dođu makar do jednog pogotka.

Predlog za klađenje:

DA2 @1,65 (gosti postižu barem jedan pogodak)


Herenven – Herakles Almelo 20:45

Herenven i Herakles odmeriće snage u poslednjem subotnjem terminu, gde domaći tim u meč ulazi možda sa blagim padom samopouzdanja, gde je protiv Groningena primio 2 gola iz 2 penala, a drugi je bio u 88. minutu za rezultat 3:3. Sa druge strane, sjajni Herakles napravio je iznenađenje kola savladavši Ajaks, a sigurno je da se na tome neće zaustaviti. Kako stvari trenutno stoje, domaći sastav se verovatno neće menjati, dok će za goste izostati defanzivac Dario Van den Buijs.

Mišljenja smo da ukoliko Herakles od samog starta meča bude igrao približno dobro kao protiv Ajaksa, teško da će Herenven imati lak zadatak, makar u prvih 45 minuta igre, te smatramo da je to dovoljno da naš tip bude prolazan.

Predlog za klađenje:

PX2 @1,60 (gosti slave ili igraju nerešeno na poluvremenu)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Treći deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Četvrti deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje