petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 2. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:30 Orlando City – New York City (SAD – MLS)
Orlando City je poražen na 20 od poslednjih 25 prvenstvenih utakmica, a kvota da će biti poražen i večeras iznosi 2.45 u ovom trenutku. Šta mislite o ovom susretu? U pitanju je prvo kolo, pa budite malo obazriviji.

20:45 Real Madrid – Barcelona (Španija – LaLiga)
Tip „3+“ je bio prolazan na 25 od poslednjih 29 utakmica između Real Madrida i Barselone, a nadamo se da će istim tempom nastavit ii večeras, te da ćemo videti golove u obe mreže i ove večeri.

21:30 FC Porto – Benfica (Portugal – Primeira Liga)
Porto je vodio na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na 25 od poslednjih 35 ligaških susreta na svom stadionu. Večeras se u okviru derbija kola sastaje sa Benfikom, a ova interesantna tradicija bi mogla da se razmotri, iako kod derbija retko kad postoje pravila kada je u pitanju tipovanje na konačni ishod.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje