petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (25. jun)

Nedelju završavamo uz nešto više statističkih analiza, s obzirom na to da je ponuda nešto veća, a mi vam želimo puno sreće danas, i da naplatite svoje kladioničarsko znanje!

Tip 3+ mogao je da se naplati na 17 od poslednjih 20 utakmica Rozenberga pred svojim navijačima u okviru prve lige Norveške. Hoće li moći i danas protiv Sogndal-a?

Tip 0-2 bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica brazilskog Kruzeira u okviru prve lige Brazila. Hoće li biti i danas protiv Koritibe?

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 8 utakmica Atletiko PR-a pred svojim navijačima u okviru prvenstva Brazila. Da li će se ovaj simpatičan niz nastaviti i danas protiv Vitorije?

Na 8 od poslednjih 10 utakmica između Bahije i Flamenga viđeno je makar tri pogotka. Koliko ćemo pogodaka videti večeras?

Tip 3+ bio je dobitan na poslednjih 7 utakmica između Boke Juniors i Union-a u okviru svih takmičenja, kada je Boka bila domaćin. Da li nas isti scenario očekuje i ovog puta?

Na 6 od poslednjih 7 utakmica norveškog Sarpsborg-a mogao je da se naplati tip 0-2. Hoće li moći večeras protiv Brann-a?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje