ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (26. avgust)

Danas nastavljamo nešto živahnije nego juče, tačnije za vas smo spremili nešto više statističkih parova nego što ste navikli, a nadamo se da će vam isti pomoći da steknete kakav-takav profit i ovog  vikenda. Želimo vam puno sreće, pažljivo birajte i tipujte!

Mančester Siti je vodio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 4 susreta protiv Bornmuta. Da li će i danas moći da se naplati tip „2-2“ bez većih problema?

Tip „3+“ bio je prolazan na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica Vest Hema u okviru prve lige Engleske. Da li će uz pomenutu igru moći da se profitira i protiv Njukasla?

Mančester Junajted nije primio gol na 8 od poslednjih 11 utakmica u okviru engleskog šampionata. Da li će Lester pronaći put do mreže „crvenih đavola“ danas?

Ajntraht Frankfurt nije slavio na 15 od poslednjih 16 utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Da li će protiv Volfsburga uspeti da slavi, ili će i ovde ostati bez tri boda?

Štutgart je primio najmanje 2 pogotka na 9 od poslednjih 10 utakmica u okviru prve lige Nemačke. Obazrivo s ovim, sigurno znate da prethodne sezone Štutgart nije igrao u prvoj ligi, te se ova statistika odnosi na sezonu pre te. Hoće li Majnc danas doći do pogotka?

Bordo je igrao nerešeno na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru prve lige Francuske. Kakav ishod očekujete danas protiv Troe?

KPR nije primio gol na 6 od poslednjih 8 gostujućih utakmica protiv Kardifa. Hoće li Kardif danas uspeti da prekine ovu lošu tradiciju, ili ne?

Amkar nije slavio na poslednjih 18 utakmica u okviru prve lige Rusije. Da li je došlo vreme da slavi protiv Arsenala iz Tule?

Imate li vi neki predlog za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje