subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 3. kola (subota)

I danas nastavljamo istim tempom, nadamo se da će nam ova subota biti slična prethodnoj, te da ćemo imati dosta pogodaka i da ćemo uspeti da vam pomognemo. Želimo vam puno sreće danas!


Vitese – Alkmar 18:30

Vitese će dočekati Alkmar kao blagi favorit, a nakon prva dva kola ima maksimalan učinak, osvojenih šest bodova i gol razliku 7:2, te trenutno zauzima 1. poziciju na tabeli. Alkmar ima pobedu nad Den Hagom od 2:0 i poraz od PSV-a, te će svakako na papiru biti autsajder, ali ćemo videti kakav će da bude na terenu.

Vitese će igrati u nepromenjenom sastavu u odnosu na prošlo kolo, dok će za goste izostati samo Calvin Stengs, što bi znači da će i oni biti u skoro punom sastavu.

Vitese nas je svojom igrom prijatno iznenadio, nismo očekivali ovako ekspresan start i teško je prognozirati ovakve mečeve, te jedino na šta možemo da se oslonimo je osećaj. Nakon dve ubedljive pobede, sigurno da će tražiti i treću protiv Alkmara, a sigurno je da će Alkmar da pruži određeni otpor jer je stekao kakvo-takvo samopouzdanje nakon 2. kola. Naš savet je da tipujete na golove, tačnije da tipujete da će doći tim ponešen svojim navijačima i dosadašnim učinkom doći do gola već u prvom delu igre.

Predlog za klađenje:

1D1+ @1,75 (domaćin postiže barem jedan gol u prvom poluvremenu)


Den Hag – Herenven 19:45

Den Hag nas je ove sezone razočarao na oba susreta, a videćemo šta će sa sobom doneti treće kolo. Večeras dočekuju Herenven, a i dalje su bez postignutog pogotka.

Alfons Groenendijk, od kog se ne očekuje da će da napravi mnogo promena u sastavu domaćeg tima, moraće da igra bez Nicka Kuipersa koji je dobio suspenziju, dok će gosti igrati bez Warnera Hahna, koji je takođe u prethodnom kolu dobio crveni karton.

Situacija je takva da Den Hag, kao što smo rekli, nema pobedu, nema ni pogodak, a samim tim verovatno ni mnogo samopouzdanja. Sumnjamo da je situacija u ekipi odlična, a kada na to dodamo činjenicu da je Herenven poražen od Den Haga svega jednom u poslednjih osam međusobnih susreta, računica se napravi sama od sebe. Kako su Holanđani ti od kojih uvek očekujemo golove, po nama nije loše isprobati igru na golove sa tipom da će gosti ostati neporaženi.

Predlog za klađenje:

X2&2+ @1,60 (remi ili pobeda gostiju uz dva ili više golova na utakmici)


Cvole – Tvente 19:45

Cvole u utakmicu protiv Tvente-a ulazi kao blagi favorit, a nakon dva gola Tvente je pošteno razočarao kako nas, tako verovatno i vas. Ekipa od koje se mnogo više očekivalo nakon dva kola nema nijedan bod, a videćemo koliko će imati nakon tri. Sa druge strane, Cvole je slavio protiv Rode, i pobedio bodove sa Spartom u drugom kolu.

Za domaći tim neće igrati jedino Wouter Marinus, dok za goste neće igrati Haris Vučkić.

Ako posmatramo susrete i iz prošle sezone, Tvente je trenutno u lošoj seriji gde je uspeo da veže čak 5 poraza u nizu. Sa druge strane, Cvole je jedna od sedam ekipa koja nije doživela poraz u ovoj sezoni.

Kako se na međusobnim susretima između ove dve ekipe često viđa tačan rezultat 1:2 ili 2:1, naš savet je da i večeras tipujete na golove, te se uzdate u napadače oba tima, jer je to ovde najbolje rešenje.

Predlog za klađenje:

3+ @1,60 (tri ili više golova na utakmici)


Herakles – Ekselsior 20:45

Herakles i Ekselsior će odmeriti snage u najkasnijem terminu, a obe ekipe su u prvenstvo ušle trijumfom, tačnije Ekselsior je slavio nad Viljemom II, a Herakles je iznenadio Ajaks i došao do sjajne pobede. Herakles ni u prethodnom susretu protiv Herenvena nije bio favorit, a uspeo je da se domogne jednog boda. Tek danas kladionice postavljaju Herakles na poziciju blagog favorita, a videćemo hoće li domaći tim to uspeti i da opravda.

John Stegeman će morati da na teren izvede jedanaestorku bez Daria Van den Buijs-a, a verovatno će to biti upravo ista jedanaestorka kao i protiv Herenvena. Sa druge strane, Mike van Duinen i Lorenzo Burnet će biti odsutni za goste na ovom susretu.

Sigurno da će Herakles pokušati da ostane neporažen i na ovom susretu, a pravo pozitivno iznenađenje biće ukoliko i na ovom susretu bude ubedljivo slavio. Ipak, ako obratite pažnju na poslednje susrete Ekselsiora, videćete da ovaj tim nije igrao nerešeno na poslednjih 13 utakmica, te ćemo pokušati upravo sa tom varijantom, ali u nešto blažoj verziji.

Predlog za klađenje:

P/K X @1,85 (nerešen rezultat na poluvremenu ili kraju utakmice)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Treći deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Četvrti deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje