subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna sezona i odlazi iz kluba

Proslavljeni fudbaler Vest Hem Junajteda – Mark Nobl je aktuelni ugovor sa engleskim premierligašem produžio do kraja sezone 2021/2022.

33-godišnji vezisti će tako odigrati svoju 18. sezonu u dresu londonskog kluba, za koji je debitovao tokom 2004. godine. Ipak, kapiten „Čekićara“ je ujedno istakao da nakon završetka naredne takmičarske sezone odlazi iz svog matičnog kluba.

„Presrećan što sam produžio ugovor do leta 2022. godine. Takođe sam odlučio, nakon dužeg razmišljanja, da će sezona 2021/22 biti moja 18. i poslednja kao igrača prvog tima Vest Hema. To je odluka koju sam doneo nakon brojnih razgovora sa porodicom, prijateljima i ljudima iz kluba. Nikad nisam mogao da zamislim da ću odigrati toliko utakmica za klub i imati čast da nosim kapitensku traku toliko dugo, ali svaki trenutak bio je poseban zbog činjenica da sam predstavljao vas. Moja veza i ljubav prema Vest Hemu trajaće zauvek“, napisao je između ostalog Nobl u svom pismu upućenom navijačima.

Iskusni fudbaler ove sezone nije redovan član prve postave Vest Hem Junajteda, jer trener ekipe – Dejvid Mojes ima više „poverenja“ u Deklana Rajsa i Tomasa Součeka koji uglavnom čine „dvojac“ na sredini terena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje