utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Južnokorejski timovi nam donose “neefikasan“ duel?

Ekipe Suwon Bluewings i Incheon United sastaće se ovog petka, u okviru 21. kola južnokorejske K League 1, a taj duel je na programu od 12 sati i 30 minuta.

Suwon Bluewings na današnji meč stiže kao trećeplasirani tim na tabeli jer je od početka sezone osvojio ukupno 33 boda, ostvarivši 9 pobeda, 6 remija i 5 poraza.

Incheon United, sa druge strane, ima 23 poena i skor od 6 pobeda, 5 remija i 8 poraza, pa se nakon 19 odigranih kola nalazi na 7. poziciji.

Međusobne utakmice: Suwon Bluewings – Incheon (www.flashscore.com)

Međusobni okršaji ova dva tima nam u proteklih nekoliko godina nisu donosili prepune mreže, što potvrđuje i podatak da je na poslednjih 6 utakmica palo tek 6 golova. Tako je tip “0-2“ koji se danas plaća kvotom 1,70 bio redovna pojava, dok smo tipove “0-1“ (3,00) i “NG“ (1,75) mogli da naplatimo na čak 5 od navedenih 6 utakmica. Šta vi mislite, koliko pogodaka ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje