petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 3. kola (nedelja)

Nakon završene subote, ostaje nam još nedelja, a danas igraju svi timovi koji bi mogli da budu konkurenti za osvajanje titule, a to su PSV, Ajaks, i Fejnord. Naravno, ne isključujemo mogućnost drugih ekipa, ali ove tri su trenutno u samom vrhu. Želimo vam mnogo sreće danas!


Fejnord – Viljem II 12:30

Fejnord će ugostiti Viljem II nakon dva sjajno odigrana kola, gde je uspeo da osvoji čak 6 bodova, dok Viljem II nakon dva odigrana kola i dalje nije uspeo da osvoji bod. Naša prognoza je da će teško do bodova doći i danas, ali to ćemo saznati tek nakon što se utakmica završi.

Za Fejnord neće igrati Kenneth Vermeer, Sven van Beek i Bart Nieuwkoop, dok za goste neće igrati Bartholomew Ogbeche i Asumah Abubakar.

Fejnord je neporažen na poslednjih 25 utakmica na svom stadionu u okviru prvenstva, te je zaista teško da će danas biti poražen, dok je sa druge strane Viljem II u katastrofalnoj seriji od 5 poraza u gostima u okviru prvenstva. Sve osim pobede domaćina bilo bi iznenađenje, ali ćemo i danas da izbegavamo tipovanje na konačni ishod.

Predlog za klađenje:

1D1-2 @1,60 (domaćin postiže jedan ili dva gola u prvom poluvremenu)


Venlo – Ajaks 14:30

Venlo će da ugosti Ajaks kao apsolutni autsajder, a uvek je nezgodno za ekipe koje su tek pristigle u ligu, pogotovo kada na samom početku šampionata moraju da se bore sa dosta jačim ekipama od sebe. Međutim, Venlo nakon prva dva kola ima 5 postignutih golova i 6 osvojenih bodova, dok je Ajaks nakon poraza u prvom kolu uspeo da se povrati pobedom od 3:1 nad Groningenom.

Maurice Steijn neće menjati svoju pobedničku postavu najverovatnije, dok će Ajaks igrati bez fudbalera po imenu Daley Sinkgraven, a sigurno je da neće mnogo menjati postavu, pogotovo nakon pobede u 2. kolu.

Ajaks je slavio na svega 2 od poslednjih 6 ligaških susreta u gostima, a kako je Venlo u solidnom naletu, nećemo tipovati da će gosti da trijumfuju, već da Venlo da zatrese mrežu barem jednom u 90 minuta. Naš predlog za strelca jeste Vito van Crooy.

Predlog za klađenje:

DA1 @1,50 (domaćin postiže makar jedan gol)


Groningen – Utreht 16:45

Groningen nas je sa jedne strane razočarao, a Utreht sa druge strane oduševio, te gosti imaju gol razliku 5:0 i 6 osvojenih bodova iz prva dva kola, dok Groningen ima svega jedan bod, a gol razlika ove ekipe je 4:6. Groningenov bod je iz prvog meča, gde je igrao 3:3 sa Herenvenom.

Ernest Faber će sigurno na teren izvesti igrače koji su igrali protiv Ajaksa u prošlom kolu, dok će za goste sigurno ziostati Patrick Joosten, Simon Makienkok i Chris David.

Sigruno će Groningen da pokuša da ide na pobedu protiv uvek neugodnog Utrehta, pogotovo što nakon dva kola još uvek nema pobedu. Na 4 od poslednjih 5 susreta između ova dva rivala obe ekipe su postigle makar po gol, a nadamo se da će istim tempom nastaviti i danas.

Predlog za klađenje:

GG @1,55 (obe ekipe postižu barem po gol)


PSV – Roda 16:45

PSV će da ugosti Rodu u okviru poslednje utakmice 3. kola (pored utakmice Groningen – Utreht), a kvota da će domaći sastav da pobedi je toliko mizerna da o njoj uopšte ne treba voditi polemiku. Nakon prva dva kola Ajaks je postigao 7, a primio 3 gola, dok je Roda postigla 3, a primila 7 golova. Svakako da od Rode nismo očekivali više, ali nije za pohvalu kada ekipa koja može da konkuriše za prvo mesto u prva dva kola primi 3 gola. U takvim slučajevima, nešto u odbrani definitivno ne štima.

Filip Koku će na raspolaganju imati čitav sastav i od njega se ne očekuju neke promene u ekipu, a isto to važi i za trenera gostiju, Roberta Molenaara, koji će verovanto na teren da izvede istu jedanaestorku kao i u prošlom kolu.

Roda nije postigla pogodak na poslednje četiri utakmice protiv PSV-a, gde je PSV postigao čak 11. PSV u ovom trenutku ima problema sa odbranom, a tome doprinosi podatak da je na dvomeču sa Osijekom primio po gol, te je i od Grashopera u prijateljskoj utakmici primio čak tri. Iako malo optimistično, očekujemo gol gostiju večeras, ipak je lopta okrugla.

Predlog za klađenje:

DA2 @2,25 (gost postiže makar jedan gol)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Treći deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Četvrti deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje