petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (1/8): Sevilla – AS Roma (najava i prognoza meča)

Sevilja i Roma sastaće se večeras od 18:55 po našem vremenu u okviru osmine finala Lige Evrope. Ovaj meč biće od velike važnosti za obe ekipe jer neće biti igran revanš, a utakmica se igra na stadionu „Schauinsland-Reisen-Arena“ u nemačkom Dujzburgu. Treba imati u vidu to da Sevilja nije imala takmičarski meč od sredine jula, a trenutni sportski direktor Sevilje je prethodno bio u Romi, te ne treba izostaviti ni taj podatak.

Prvo kolo nokaut faze Roma je prošla pobedivši Gent 2:1, dok je Sevilja uz skromnih 1:1 sa Klužom uspela da prođe dalje. Ipak, ove utakmice su igrane prilično davno, a sezonu su obe ekipe privele kraju na uspešan način. Sevilja je uspela da se domogne 4. mesta i tako uspe da ostvari plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Sa druge strane, Roma je uspela u poslednjem kolu da pobedi Juventus u gostima, čime je prekinut niz nepobedivosti „stare dame“ kod kuće. Ipak, 5. mesto za „vučice“ je i više nego realno, te će naredne sezone ponovo igrati u Ligi Evrope.

Očekivani sastavi:
Sevilja: Bounou; Escudero – Kounde – Carlos – Navas; Jordan – Fernando – Torres; Ocampos – Jong – Haddadi
Roma: Lopez; Mancini – Fazio – Kolarov; Peres – Cristante – Diawara – Spinazzola; Mkhitaryan – Perez; Džeko


Mišljenje urednika: Veoma je nezgodno za ekipe da igraju pod novim konceptom, bez mogućnosti za revanš. Ipak, koliko im to može biti loše, toliko može da bude i dobro, jer nema mnogo kalkulacija. Ako budemo videli gol u prvom delu igre, za očekivati je da će ekipa koja gubi, da juri rezultat. Treba očekivati nešto zatvoreniji start meča, ali bi sve brzo moglo da se rasplamsa. Mi ćemo probati sa predlogom GG&I1-2 po kvoti 2.55, jer verujemo da ako vidimo gol u prvom delu igre, do kraja utakmice vrlo lako možemo da vidimo i gol od ekipe koja je gubila.

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje