utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga konferencija 2022/23: Gzira – Atletic Escaldes (najava utakmice)

Gzira i Atletic Escaldes sastaće se večeras od 19 časova u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Neće igrati na svom stadionu, već na stadionu „Venue MFA Centenary“ koji je zvanični stadion U21 reprezentacije Malte.

Malteška ekipa je tekuću minulu sezonu završila na 4. mestu i zaista im je veliki uspeh što su se uopšte i domogli evropskih kvalifikacija, pored ekipa kao što su Birkirkara, Floriana i Hibernians, a u prošloj sezoni istakao se i Hamrun. Sa druge strane, Atletic Escaldes je sezonu završio na 4. mestu, ali je osvojio Kup Andore i tako uspeo da se domogne evropskih kvalifikacija u sezoni 2022/23.

Gzira je prošle sezone igrala u kvalifikacijama za LK, gde je prvo pobedila ekipu Sant Julia u dvomeču, a potom ih je Rijeka pobedila u 2. kolu. Sa druge strane, Atletic Escaldes je pobedom u Kupu došao do prvog trofeja, a ovo će im biti debi na Evro sceni.

Tržišna vrednost Maltežana je 4.090.000 evra, a u ekipi su fudbaleri raznih nacionalnosti. Istakli bismo brazilski trio centarfora, a to su Maxuell Samurai, Yuri i Jefferson. Ekipa iz Andore „vredi“ 3.58 miliona evra, a reč je, naravno, u najvećoj meri o španskim fudbalerima. Njima je samo učešće u Evropi uspeh i sigurno da će se truditi da ostvare što bolji rezultat.

Domaći teren je domaći teren, uslovi u Malti sigurno nisu toliko pogodni za goste, a ne verujemo u veliki broj golova. Stoga, predlažemo „1X&0-3“ po kvoti 1.73.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje